Diversiteit en Inclusief

Het ministerie van SZW organiseert in samenwerking met VWS een expositie onder de titel ‘Diversiteit & Inclusief’. Vijftien medewerkers kozen in dit kader een kunstwerk waarvan foto’s en tekst worden geëxposeerd in de site-room van het ministerie aan het Parnassusplein 5 te Den Haag. Anja van Engelenburg, beleidsmedewerker HR, koos het werk ‘Borders, no borders’ van Janno Fleer. De expositie is vrij toegankelijk tot 20 november 2019.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.